DOPRAVA ZDARMA na BALÍKOVNU při nákupu nad 300 Kč

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Medavita | Diagnostika vlasů a vlasové pokožky

Salerm Cosmetics pro profesionály

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@inhair.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stárnutí vlasů a šediny
Stárnutí vlasů a šediny
Vlasy již od nepaměti mají hluboký symbolický význam bez ohledu na kulturu či věk. V dnešní společnosti hrají vlasy zásadní roli obrazu sebe-sama a ma... číst celé
Polyquaternium! Ano či ne?
Polyquaternium! Ano či ne?
Název Polyquaternium je mezinárodní pojem užívaný k popisu složitých kvartérních amoniových solí, které nemají název standardně odvezený z chemického ... číst celé
Jemné aktivní čistící látky - Detergenty
Jemné aktivní čistící látky - Detergenty
Jednou z hlavních zásad šetrné a správné péče o vlasy je používání specifických produktů, které zajišťují rovnováhu mezi hydratací vlasového stonku a ... číst celé
Vlasová kosmetika Medavita
Vlasová kosmetika Medavita
Představení vlasové kosmetiky Medavity v České republice přineslo vlasovým mágům nový vítr do plachet: Nový vášnivý vztah s vlasy a nový respektující ... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Váš e-mail
Přihlaste se k odběru novinek a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.
O nás

Nakupovat vlasovou kosmetiku u nás se vyplatí:
- Více než 999 produktů vlasové kosmetiky pro vás
- Certifikát Ověřeno zákazníky za kvalitu a rychlost
- Garance originality profesionální vlasové kosmetiky
- Při objednávce zboží nad 999 Kč poštovné zdarma
- Expresní doručení kosmetiky na vlasy do 1 - 2 dnů
- Profesionální  vlasová poradna pro vás zdarma

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora inhair.cz
© INHAIR.cz | Profesionální vlasová, pleťová a dekorativní kosmetika
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.