PODZIMNÍ AKCE 2+1 ZDARMA A DALŠÍ SLEVY pro nádherné vlasy exkluzivně na inhair.cz

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

2+1 Zdarma! Salerm 21 SUN letní kosmetická sada

2+1 Zdarma! Salerm Gold kosmetická sada pro krásné vlasy

Medavita | Diagnostika vlasů a vlasové pokožky

Salerm Cosmetics pro profesionály

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@inhair.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Podzimní vlasopád
Podzimní vlasopád
Když se během podzimu podíváme z okna na stromy lemující ulice našeho města nebo tyčící se v parku a vidíme to neustále přibývající množství spadaných... číst celé
Cotril K-Smooth pro dokonale hladké vlasy
Cotril K-Smooth pro dokonale hladké vlasy
Cotril K-Smooth je řada přípravků profesionální vlasové kosmetiky pro uhlazení krepatých, kadeřavých, nepoddajných a těžko upravitelných vlasů. Získej... číst celé
Medavita Puroxine: Síla esenciálních olejů
Medavita Puroxine: Síla esenciálních olejů
Éterické neboli přírodní esenciální oleje jsou mimořádné aktivní látky, které obsahují sílu a energii rostlin ze samotného lůna přírody, ze kterých js... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Váš e-mail
Přihlaste se k odběru novinek a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.

 

INHAIR.cz přináší jedinečný a luxusní sortiment světových profesionálních produktů vlasové kosmetiky a doplňků. Jsme autorizovaný prodejce kosmetiky na vlasy značek  Medavita, Cotril, Salerm Cosmetics, Lendan, Alea, RR Line, Teotema, Edelstein, Vitael, PerfectHair a další. TOP vlasová kosmetika pro zdravé a nádherné vlasy. V nabídce najdete taktéž profesionální pleťovou kosmetiku Osaine a Byotea. Všechny produkty pocházejí z oficiální distribuce určené pro ČR

O nás

Nakupovat vlasovou kosmetiku u nás se vyplatí:
- Více než 999 produktů vlasové kosmetiky pro vás
- Certifikát Ověřeno zákazníky za kvalitu a rychlost
- Garance originality profesionální vlasové kosmetiky
- Při objednávce zboží nad 999 Kč poštovné zdarma
- Expresní doručení kosmetiky na vlasy do 1 - 2 dnů
- Profesionální  vlasová poradna pro vás zdarma

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora inhair.cz
© INHAIR.cz | Profesionální vlasová, pleťová a dekorativní kosmetika
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.