DOPRAVA ZDARMA na BALÍKOVNU při nákupu nad 300 Kč

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Medavita | Diagnostika vlasů a vlasové pokožky

Salerm Cosmetics pro profesionály

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Ing. Filipu Konečnému, se sídlem Evžena Rošického 1080/18, Ostrava 721 00, IČ 01127624, zapsaná v Živnostenském rejstříku, Magistrát města Ostrava (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stárnutí vlasů a šediny
Stárnutí vlasů a šediny
Vlasy již od nepaměti mají hluboký symbolický význam bez ohledu na kulturu či věk. V dnešní společnosti hrají vlasy zásadní roli obrazu sebe-sama a ma... číst celé
Polyquaternium! Ano či ne?
Polyquaternium! Ano či ne?
Název Polyquaternium je mezinárodní pojem užívaný k popisu složitých kvartérních amoniových solí, které nemají název standardně odvezený z chemického ... číst celé
Jemné aktivní čistící látky - Detergenty
Jemné aktivní čistící látky - Detergenty
Jednou z hlavních zásad šetrné a správné péče o vlasy je používání specifických produktů, které zajišťují rovnováhu mezi hydratací vlasového stonku a ... číst celé
Vlasová kosmetika Medavita
Vlasová kosmetika Medavita
Představení vlasové kosmetiky Medavity v České republice přineslo vlasovým mágům nový vítr do plachet: Nový vášnivý vztah s vlasy a nový respektující ... číst celé
Akce, slevy a novinky přednostně na Váš e-mail
Přihlaste se k odběru novinek a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.
O nás

Nakupovat vlasovou kosmetiku u nás se vyplatí:
- Více než 999 produktů vlasové kosmetiky pro vás
- Certifikát Ověřeno zákazníky za kvalitu a rychlost
- Garance originality profesionální vlasové kosmetiky
- Při objednávce zboží nad 999 Kč poštovné zdarma
- Expresní doručení kosmetiky na vlasy do 1 - 2 dnů
- Profesionální  vlasová poradna pro vás zdarma

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora inhair.cz
© INHAIR.cz | Profesionální vlasová, pleťová a dekorativní kosmetika
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.