- Štítky blogu
- Vlasová kosmetika
- Péče o vlasy
- Novinka
- Salerm
- Medavita
- Trendy
- Složení kosmetiky
- Aktuality
- Ingredience
- Cotril
- Novinky
- Vlasy
- Barvené vlasy
- Vypadávání vlasů
- Přírodní kosmetika
- Kosmetický lexikon
- Tělová kosmetika
- Vlasová poradna
- Lupy
- Styling
- Péče o pleť
- Trichologie
- Vlnité vlasy
- CGM
- Curly Girl Method
- Péče o vlasovou pokožku
- Kosmetika
- Poškozené vlasy
- Medavitalovers
- Special Curly
- Lendan
- Pleťová kosmetika
- Lendan Terra
- Simona Krainová
- Vlasová pokožka
- Mastné vlasy
- Citlivá vlasová pokožka
- Péče o délky
- Péče o pokožku
- DIY
- Blond
- Udržitelná kosmetika
- Kosmetika na vlasy
- Účesy
- Suché vlasy
- Letní péče o vlasy
- vlasová kosmetika
- Bambucké máslo
- TRENDY
Cocamidopropyl Betaine
Cocamidopropyl Betaine je syntetická nažloutlá lepkavá kapalia vzniklá z reakce kokosového oleje a dimethylaminopropylamine. Jedná se o aktivní povrchový tenzid - detergent s mírnými antiseptickými účinky. V šampónech pomáhá vytvářet pěnu a stabilizovat ji. V kondicionérech a odstatních produktech vlasové kosmetiky je využívána jako emulgátor. Má také hydratační a jemné dezinfekční účinky.
Cocamide Dea je nahrazován v kosmetice právě tenzidem Cocamidopropyl Betaine pro své méně dráždivější a šetrnější vlastnosti k pokožce a vlasům.

