DOPRAVA ZDARMA na BALÍKOVNU při nákupu nad 300 Kč

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Linalool

Linalool je přírodní vonná látka. Linalool je přirozeně vyskytující se terpenový alkohol a vyskytuje se jakou součást esenciálních olejů v mnoho rostlinách, např. v citrusech, levanduli, koriandru, růži, růžovém oleji, atd.  V kosmetických přípravcích je využíván pro svou příjemnou vůni (květinovou, s trochou kořenné vůně). Linaloolu by se měly vyvarovat osoby s alergií na parfémy. Nazývá se též β-linalool, p-linalool, linalylalkohol, linaloyloxid nebo allo-ocimenol, systematický název je 2,6-dimethyl-2,7-oktadien-6-ol.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Akce, slevy a novinky přednostně na Váš e-mail
Přihlaste se k odběru novinek a získejte informace o akčních nabídkách a slevách jako první. Když vás budeme rušit, odběr můžete kdykoliv zrušit.
O nás

Nakupovat vlasovou kosmetiku u nás se vyplatí:
- Více než 999 produktů vlasové kosmetiky pro vás
- Certifikát Ověřeno zákazníky za kvalitu a rychlost
- Garance originality profesionální vlasové kosmetiky
- Při objednávce zboží nad 999 Kč poštovné zdarma
- Expresní doručení kosmetiky na vlasy do 1 - 2 dnů
- Profesionální  vlasová poradna pro vás zdarma

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora inhair.cz
© INHAIR.cz | Profesionální vlasová, pleťová a dekorativní kosmetika
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.